Najlepsze przepisy na kluski i pierogi
-
Autor: OPRACOWANIE ZBIOROWE
- ISBN: 978-83-7961-155-3
- EAN: 9788379611553
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Prószyński Media
- Format: 14.5x20.5cm
- Język: polski
- Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
- Liczba stron: 176
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
7,23złCena detaliczna: 11,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,23 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Kluski i pierogi zawsze znajdą
amatorów!
Kluski i pierogi to potrawy, które należą
do grupy dań mącznych. Te zaś od dziesięcioleci
uważano za dania tuczące, a tym
samym niezdrowe. Dziś specjaliści od żywienia
kładą nacisk na ich inne wartości.
Przede wszystkim na długo zapewniają
uczycie sytości, a spożywane w odpowiedniej
ilości nie tuczą. Warto zauważyć, że tuczące
są głównie dodatki do klusek i pierogów,
a więc tłuste zawiesiste sosy lub tłuste
sery. Można je zastąpić warzywami i lekkimi
sosami. 'Najlepsze przepisy na kluski i pierogi'
to propozycja dla tych, którzy chcą
poznać nowe przepisy na mączne potrawy
i cieszyć się ich smakiem bez wyrzutów sumienia
oraz lęku o swoje zdrowie i figurę