Najlepsze przepisy na dania ze schabu i golonki
-
Autor: praca zbiorowa
- ISBN: 9788378397328
- EAN: 9788378397328
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: Prószyński i S-ka
- Format: 14,2x20,2 cm
- Język: polski
- Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
- Liczba stron: 176
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
8,27złCena detaliczna: 12,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,27 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Schab to nie tylko pieczeń czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonego schabu przygotujemy pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje. W książce proponujemy zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły na dania ze schabu środkowego, karkowego z kością i bez kości oraz szynki, golonki i żeberek. W książce zamieszczamy także informacje o tym, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Pokazujemy ponad 160 przepisów na bardzo urozmaicone dania, w których proponujemy, jak wzbogacać smak mięsa, łącząc je z warzywami lub owocami.