Najlepsze przepisy kuchni włoskiej. Encyklopedia..
-
Autor: praca zbiorowa
- ISBN: 9788378392118
- EAN: 9788378392118
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Prószyński Media
- Format: 14.0x20.5cm
- Język: polski
- Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
- Liczba stron: 176
- Rok wydania: 2012
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
7,30złCena detaliczna: 10,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,30 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Kuchnia włoska zdumiewa swoim bogactwem i różnorodnością. Oferuje kilkaset rodzajów wymyślnie nazwanych klusek i makaronów, tuziny sosów wzbogacających ich smak, dania mięsne, z ryb, owoców morza, ryżu oraz zupy. Włosi osiągają niezrównane efekty smakowe, dodając do wielu potraw świeże zioła, oliwę z oliwek, pieczywo, pomidory, a także sery. To całe bogactwo smaków i rodzajów zamieściliśmy w jednej książce, proponując 160 potraw na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z kuchni włoskiej.