KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy

Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy

Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy

  • Autor: Anna Englisz
  • ISBN: 9788381729048
  • EAN: 9788381729048
  • Oprawa: oprawa: twarda
  • Wydawca: Dragon
  • Format: 230x165 mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 272
  • Rok wydania: 2021
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 43,96
     zł
    Cena detaliczna:  79,95 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,96
x
x
Masz insulinooporność i myślisz, że już nigdy nie będziesz jeść słodyczy? Zmagasz się z cukrzycą i nie wiesz, czy jeszcze kiedykolwiek spróbujesz swojego ulubionego deseru? A może po prostu unikasz cukru i rezygnujesz ze słodkich przyjemności? Ta książka udowadnia, że wcale nie musisz!
Znajdziesz tu prawie 100 przepisów na wypieki i desery bez cukru i białej mąki: wspaniałe serniki, kruche tarty i aromatyczne ciasta z owocami, czekoladowe brownies, domowe batony, trufle i wiele innych, dzięki którym nauczysz się jeść zdrowo, lekko i pysznie. Spróbuj migdałowego ciasta ze śliwkami, wegańskiego sernika z truflami czy korzennych dyniowych babeczek. Zrób domową granolę, wegańskie jagodzianki, zawijany makowiec i przekonaj się, że życie bez cukru też może być pełne smaku!
Każdy przepis ma podaną sumę wymienników, makroskładniki i kaloryczność, aby ułatwić wkomponowanie ich w codzienną dietę.
Anna Englisz dietetyczka i blogerka, żona cukrzyka. Uczy, jak jeść bez cukru, i udowadnia, że zdrowe odżywianie wcale nie oznacza rezygnowania z przyjemności.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj