KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki MISKA SZCZĘŚCIA LOKALNIE ZDROWO SEZONOWO - uszkodzone

MISKA SZCZĘŚCIA LOKALNIE ZDROWO SEZONOWO - uszkodzone

Lokalnie, zdrowo, sezonowo

  • Autor: LAURA OSĘKA
  • ISBN: 9788327125293
  • EAN: U8327125293
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Publicat
  • Format: 16.1x21.4
  • Język: polski
  • Liczba stron: 208
  • Rok wydania: 2022
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 39,90
     zł
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Oferta wyprzedażowa: prezentowane egzemplarze są z uszkodzeniami mogą to być porysowane lub troszkę uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięciami, zbite narożniki itp. 

MISKA SZCZĘŚCIA to propozycja dla wszystkich, którzy lubią niebanalne, ale jednocześnie bardzo proste posiłki. W tym niepozornym naczyniu możesz podać pożywne, pyszne i kolorowe dania. Chociaż moda na bowl food przybyła do nas z Azji, z przystankiem na Hawajach, to ma również swoje odbicie w polskich tradycjach kulinarnych. Zainspiruj się lokalnymi i sezonowymi składnikami, wybierz ulubione dodatki, przypraw miłością i szczyptą improwizacji. Podaj w ulubionej misce. I rozkoszuj się tym, co najlepsze. Zrób MISKĘ SZCZĘŚCIA po polsku. Tu i teraz. „W smakowitej misie Laury Osęki spotkały się same dobra. Szczere i autentyczne, przypominają o sensie jedzenia – bezcennej prostocie w czasach nadmiaru. Otulają ciepłem, nie tylko w chłody, a ich dobroduszna energia płynie prosto z serca. Szczęście jest tuż obok. Wystarczy sięgnąć po ukochaną miskę.” - Daria Pawlewska – redaktorka naczelna magazynu „KUKBUK” „Podoba mi się idea tej książki, bo utwierdza mnie w przekonaniu, że inspiracją do pysznego i zdrowego gotowania może być wszystko. Pora roku, wspomnienia, wycieczka na targ, ale i naczynie, jakim jest miska. Przypomnij sobie. To pierwsze naczynie, z którego jedzą dzieci. Idealne na każdą porę dnia. Doskonałe na zupę, sałatkę czy poranną owsiankę. O tym jest ta książka – o codziennym, zdrowym i kolorowym gotowaniu. Smacznego!” - Grzegorz Łapanowski – kucharz, właściciel Food Lab Studio, założyciel Fundacji „Szkoła na widelcu”

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj