Mięso na różne sposoby w.2011
-
Autor: praca zbiorowa
- ISBN: 9788376486024
- EAN: 9788376486024
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: Prószyński Media
- Format: 16,4x23,6 cm
- Język: polski
- Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
- Liczba stron: 176
- Rok wydania: 2011
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
7,40złCena detaliczna: 11,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,40 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się, jakie mięso wybrać i jak je przyrządzić. Aby ułatwić Państwu decyzję, proponujemy przepisy na różne mięsa przygotowywane na wiele sposobów. Oprócz przepisów na mięsa, które wykorzystujemy tradycyjnie, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, podajemy przepisy na mniej u nas popularne, chociaż równie bogate w wartości odżywcze i smakowe - jagnięcinę i baraninę. Można je przyrządzać na gorąco i na zimno, piec, smażyć, dusić i gotować. Są tu przepisy z naszej polskiej kuchni, ale również z kuchni innych narodów. W sumie ponad 160 przepisów zebranych w sześciu działach. Każdy znajdzie coś dla siebie.