Mięso i inne przysmaki z ogniska
-
Autor: Bothe Carsten
- ISBN: 8370737627
- EAN: 9788370737627
- Oprawa: oprawa twarda
- Wydawca: Multico
- Format: 14,9 x 20,9 cm
- Język: polski
- Seria: TRADYCYJNY SMAK
- Liczba stron: 120
- Rok wydania: 2009
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
21,15złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,15 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Przeczytaj i wypróbuj!
• Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
• Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
• Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
• Jak gotować i piec na ogniu
• 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!