Mięso i inne przysmaki z ogniska
- 
                        Autor: Bothe Carsten
 - ISBN: 8370737627
 - EAN: 9788370737627
 - Oprawa: oprawa twarda
 - Wydawca: Multico
 - Format: 14,9 x 20,9 cm
 - Język: polski
 - Seria: TRADYCYJNY SMAK
 - Liczba stron: 120
 - Rok wydania: 2009
 - Wysyłamy w ciągu: niedostępny
 - 
                    
                    Brak ocen
 - 
                    21,10złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,10 zł
 
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.
Przeczytaj i wypróbuj!
• Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
• Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
• Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
• Jak gotować i piec na ogniu
• 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej
Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!