KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Mastering the Art of French Cooking Volume Two

Mastering the Art of French Cooking Volume Two

  • ISBN: 9780241956472
  • EAN: 9780241956472
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Penguin Books
  • Format: 13.0x20.5cm
  • Język: angielski
  • Liczba stron: 652
  • Rok wydania: 2022
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 59,09
     zł
    Cena detaliczna:  73,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 59,09
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj