KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Marynaty i przetwory

Marynaty i przetwory

tradycyjne i sprawdzone przepisy

  • Autor: Jolanta Bąk
  • ISBN: 9788363559021
  • EAN: 9788363559021
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Dragon
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 144
  • Rok wydania: 2012
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 14,33
     zł
    Cena detaliczna:  24,95 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,33
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Sztuka konserwacji żywności jest chyba tak stara, jak historia ludzkości. Niezależnie od położenia geograficznego i warunków klimatycznych ludzie niezwykle szybko nauczyli się, jak sprawnie zabezpieczać pożywienie przed zepsuciem. Sposoby konserwacji zmieniały się w miarę rozwoju nauki, zmieniały się także zasady przyrządzania posiłków, gusta kulinarne, niezmiennym jednak pozostawało zamiłowanie człowieka do dobrego jedzenia oraz dbałość o jego bezpieczne przechowywanie. Trudno sobie wyobrazić tradycyjną polską kuchnię bez kiszonej kapusty, nic nie zastąpi smaku i aromatu domowych konfitur, dżemów, kompotów, soków, sałatek, kiszonych ogórków czy marynowanych grzybów. Zamknięte w słoikach skarby lata poustawiane na półkach spiżarni, kojarzą się z domem, dzieciństwem i tradycyjną ?babciną kuchnią?. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie musi być skomplikowane i czasochłonne, co więcej, przyrządzanie apetycznych zimowych przysmaków według tradycyjnych i nowych receptur może się okazać prawdziwą przyjemnością.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj