KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Makrobiotyka w polskiej kuchni

Makrobiotyka w polskiej kuchni

  • ISBN: 9788305135931
  • EAN: 9788305135931
  • Oprawa: oprawa: broszurowa
  • Wydawca: Książka i Wiedza
  • Format: 14,5x20,5 cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 216
  • Rok wydania: 2012
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 18,95
     zł
    Cena detaliczna:  25,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,95
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Makrobiotyka to naturalny sposób odżywiania, a szerzej to również sposób życia zgodny z naturą. Książka przeznaczona jest dla tych, którzy dotychczas z makrobiotyką się nie zetknęli i chcą się dowiedzieć, czym jest naturalny, czyli makrobiotyczny sposób odżywiania. Autorka przeszczepiła na grunt polski stare orientalne zasady kuchni makrobiotycznej, opierając przepisy kulinarne wyłącznie na polskich produktach spożywczych. Wykazuje, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy tu przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej. Z makrobiotyką zetknęła się przed 10 laty i do dzisiaj stosuje z powodzeniem ten system żywienia w swojej rodzinie. Na podstawie własnych doświadczeń przekonała się o możliwości zapobiegania i leczenia niektórych schorzeń metodami naturalnymi, czyli dietą makrobiotyczną. Dobroczynne następstwa odżywiania makrobiotycznego stały się inspiracją do napisania tej książki.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj