Łosoś i pstrąg REA
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 978-83-7544-251-9
- EAN: 9788375442519
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Rea
- Format: 19x24,5 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 56
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
6,53złCena detaliczna: 9,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,53 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.