KATEGORIE

Kategorie

Opakowanie Łosoś i pstrąg

Łosoś i pstrąg

Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

  • ISBN: 9788375442519
  • EAN: 9788375442519
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Rea
  • Format: 18.6x24.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 56
  • Rok wydania: 2010
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 7,37

     zł

    9,90 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana... Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj