Łosoś i pstrąg
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
- ISBN: 9788375442519
- EAN: 9788375442519
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Rea
- Format: 18.6x24.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 56
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
6,69złCena detaliczna: 9,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,69 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.