Kwiatowa uczta
Jadalne kwiaty w 100 przepisach
-
Autor: Kalemba-Dróżdż Małgorzata
- ISBN: 9788389986832
- EAN: 9788389986832
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Egros
- Format: 17.5x24.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 244
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
37,10złCena detaliczna: 54,60 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,10 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Oto książka dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych, niekoniecznie biegłych w sztuce gotowania.
Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych.
Jadalne kwiaty służą nie tylko jako dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania.
Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie.