Kurczak oraz indyk na 100 sposobów
piersi skrzydełka udka tuszki
- ISBN: 9788377071076
- EAN: 9788377071076
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 17.0x24.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2012
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
16,17złCena detaliczna: 24,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,17 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Oddajemy w Twoje ręce zbiór sprawdzonych przepisów na różnorodne potrawy z kurczaka oraz indyka – najpopularniejszych rodzajów drobiu. Są wśród nich propozycje odpowiednie zarówno na co dzień, jak i na uroczystą okazję.
Znajdziesz tu takie specjały, jak: szybkie curry kokosowe, piersi kurczaka w sosie śmietanowym, medaliony z piersi indyka, pikantne skrzydełka kurczaka, faszerowane udka kurczaka, kurczak z sosem pomarańczowym czy indyk z nadzieniem mięsnym.
Polecamy receptury nie tylko na dania główne, ale także na pożywne zupy (np. zupę cytrynową z kurczakiem) oraz niebanalne przekąski (np. sałatkę z pieczonym kurczakiem i owocami).