
Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania
-
Autor: praca zbiorowa
- ISBN: 9788327400567
- EAN: 9788327400567
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Olesiejuk
- Format: 22.0x28.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 384
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
20,59złCena detaliczna: 29,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,68 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x

Bogaty wybór przepisów, zdrowe, świeże składniki, aromatyczne zioła i przyprawy – oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych, włoskich recept i sprawia, że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt, że ogarnia nas nieprzeparta ochota spróbowania tych pachnących zup, kolorowych i chrupiących salat oraz bajecznych deserów. Książka zawiera nieprzebrane mnóstwo przepisów na różne okazje z uwzględnieniem odmiennych kulinarnych upodobań. A przepisy są tak łatwe w przygotowaniu, że w okamgnieniu można wyczarować smak Południa i urok włoskich potraw. Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i przedstawione krok po kroku na kolorowych ilustracjach, jasne dla początkujących i zaawansowanych. Oznaczono stopień trudności, czas przygotowywania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań.