Kuchnia rosyjska (wersja polska) REA
Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
-
Autor: Łukasik Inna Koroś Agnieszka
- ISBN: 9788375444773
- EAN: 9788375444773
- Oprawa: Twarda z obwolutą
- Wydawca: Rea
- Format: 21.5x27.5cm
- Język: polski
- Seria: TRADYCYJNA I WSPÓŁCZESNA
- Liczba stron: 584
- Rok wydania: 2012
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
65,08złCena detaliczna: 99,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,21 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.