Kuchnia PRL-u w Chicago
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
-
Autor: Chodkowski Czesław
- ISBN: 978-83-65239-08-2
- EAN: 9788365239082
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Graf-ika
- Format: 233x140x30mm
- Język: polski
- Liczba stron: 312
- Rok wydania: 2019
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
34,68złCena detaliczna: 56,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,68 zł
x
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.