Kuchnia PRL-u w Chicago
Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
-
Autor: Chodkowski Czesław
- ISBN: 9788365239082
- EAN: 9788365239082
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Graf-ika
- Format: 14.4x23.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 312
- Rok wydania: 2019
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
34,68złCena detaliczna: 56,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,60 zł
x
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.