KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Kuchnia PRL-u w Chicago

Kuchnia PRL-u w Chicago

Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

  • ISBN: 978-83-65239-08-2
  • EAN: 9788365239082
  • Oprawa: twarda
  • Wydawca: Graf-ika
  • Format: 233x140x30mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 312
  • Rok wydania: 2019
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 34,68
     zł
    Cena detaliczna:  56,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,68
x
x
Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj