Kuchnia polska
Najlepsze przepisy na smaczne polskie potrawy
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 978-83-7887-477-5
- EAN: 9788378874775
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Dragon
- Format: 245x165x45mm
- Język: polski
- Seria: DOBRA KUCHNIA
- Liczba stron: 608
- Rok wydania: 2019
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
21,97złCena detaliczna: 39,95 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,97 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Pierogi, kasze, kluski, gołąbki, bigos, śledzie, kotlety schabowe czy mielone.
Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki.
Wszystkie lubiane przez Polaków przepisy w jednej książce wzbogacone o popularne zagraniczne potrawy, które na dobre zadomowiły się w rodzimej kuchni. Plus praktyczne porady ze starych książek kucharskich.
Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki.
Wszystkie lubiane przez Polaków przepisy w jednej książce wzbogacone o popularne zagraniczne potrawy, które na dobre zadomowiły się w rodzimej kuchni. Plus praktyczne porady ze starych książek kucharskich.