Kuchnia polska na cztery pory roku
-
Autor: Marta Krawczyk
- ISBN: 9788378453543
- EAN: 9788378453543
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: SBM
- Format: 16.5x24.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 240
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
19,45złCena detaliczna: 29,95 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,45 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.