Kuchnia na co dzień i od święta. Dziczyzna
- ISBN: 978-83-7073-825-9
- EAN: 9788370738259
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Multico
- Format: 17.0x24.6cm
- Język: polski
- Seria: KUCHNIA NA CO DZIEŃ I OD ŚWIĘTA
- Liczba stron: 160
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
21,15złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,15 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe ? kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny.
W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów ? opisanych krok po kroku ? ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.
Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.