Kuchnia diabetyka
Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku
- ISBN: 9788382765496
- EAN: 9788382765496
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Wiedza i Praktyka
- Format: 235x165x15mm
- Język: polski
- Liczba stron: 209
- Rok wydania: 2023
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
37,94złCena detaliczna: 69,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,94 zł
x
W ciągu ostatniego roku do naszej redakcji dotarło ponad 200 wiadomości od diabetyków, które brzmiały bardzo podobnie: „Same przepisy nam nie wystarczają”. Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku. Wsłuchując się w te uwagi, postanowiliśmy – wraz z dietetykami i specjalistami żywienia – stworzyć pakiet przepisów, które sprostają tym wymaganiom. Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości odżywczych. Otrzymujesz od nas gotowe receptury na każdą porę dnia, dostosowane do Twoich preferencji i potrzeb. W tej książce znajdziesz zarówno dania „na słodko”, wytrawne, mięsne, jak i wegetariańskie.
• śniadania,
• lunche,
• obiady,
• kolacje,
• desery,
• podwieczorki,
• przekąski.