KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe

  • ISBN: 978-83-7707-191-5
  • EAN: 9788377071915
  • Oprawa: miękka ze skrzydełkami
  • Wydawca: Olimp Media
  • Format: 225x165x16mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 192
  • Rok wydania: 2018
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 16,49
     zł
    Cena detaliczna:  29,99 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,49
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj