Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
-
Autor: Opracowanie zbiorowe
- ISBN: 978-83-7707-191-5
- EAN: 9788377071915
- Oprawa: miękka ze skrzydełkami
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 225x165x16mm
- Język: polski
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
16,49złCena detaliczna: 29,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,49 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.