 
    Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
- 
                        Autor: Opracowanie zbiorowe
- ISBN: 978-83-7707-191-5
- EAN: 9788377071915
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 220x165x15mm
- Język: polski
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
- 
                    
                    Brak ocen
- 
                    15,59złCena detaliczna: 29,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,59 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
        
     
