KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

  • Autor: Radulska Anna
  • ISBN: 9788302133411
  • EAN: 9788302133411
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 242x170x8mm
  • Język: niemiecki, polski
  • Liczba stron: 168
  • Rok wydania: 2015
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 54,45
     zł
    Cena detaliczna:  62,80 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45
x
x
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj