
Jak jeść, by nie tyć i nie chorować - uszkodzone
insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
-
Autor: Powierza Anna
- ISBN: 978-83-8103-525-5
- EAN: U8381035255
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Pascal
- Format: 208x162x18mm
- Język: polski
- Liczba stron: 304
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: 24h
-
Brak ocen
-
42,90zł
Prezentowane egzemplarze mogą posiadać pewne uszkodzenia, takie jak porysowane lub nieco uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięcia, zbite narożniki itp.
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok! Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje. Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania: Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje – jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!