Jajka
- 
                        Autor: Liano Jodi
 - ISBN: 978-83-280-0735-2
 - EAN: 9788328007352
 - Oprawa: Twarda
 - Wydawca: W.A.B.
 - Format: 20,5x20,5
 - Liczba stron: 112
 - Rok wydania: 2014
 - Wysyłamy w ciągu: niedostępny
 - 
                    
                    Brak ocen
 - 
                    19,67złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,67 zł
 
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Ponad 40 prostych, nowoczesnych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.Porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj, instrukcje gotowania krok po kroku.Przepisy na:- puszyste omlety- jajka faszerowane i zapiekane- tradycyjne jajecznice na bekonie- kremowe quicheJaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.