Jajka
-
Autor: Liano Jodi
- ISBN: 978-83-280-0735-2
- EAN: 9788328007352
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: W.A.B.
- Format: 20,5x20,5
- Liczba stron: 112
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
19,72złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,72 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Ponad 40 prostych, nowoczesnych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.Porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj, instrukcje gotowania krok po kroku.Przepisy na:- puszyste omlety- jajka faszerowane i zapiekane- tradycyjne jajecznice na bekonie- kremowe quicheJaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.