KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Grill Przysmaki przyrządzanie

Grill Przysmaki przyrządzanie

na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Książka podpowie Ci: - jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich - jak wybierać przyprawy i produkty - jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy. Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp. 300 przepisów + 1000 przydatnych rad
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj