Grill Przysmaki przyrządzanie
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
- ISBN: 9788375443417
- EAN: 9788375443417
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Rea
- Format: 23.0x30.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 208
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
28,45złCena detaliczna: 49,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,45 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.
300 przepisów + 1000 przydatnych rad