Grill czyli ruszt REA
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
-
Autor: praca zbiorowa
- ISBN: 9788375442489
- EAN: 9788375442489
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Rea
- Format: 19.0x24.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 56
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
6,02złCena detaliczna: 9,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,02 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa, gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, kurczaki na ostro, wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie, odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów.