
Gotowanie w kombiwarze i na parze
-
Autor: Druzbański
- ISBN: 9788361582670
- EAN: 9788361582670
- Oprawa: twarda
- Wydawca: SBM
- Format: 245x170x16mm
- Język: polski
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
13,95złCena detaliczna: 24,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,95 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.