Gotowanie na parze
Encyklopedia zdrowia
-
Autor: Monika von Basse
- ISBN: 9788377742235
- EAN: 9788377742235
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Literat
- Format: 15.0x21.0cm
- Język: polski
- Seria: ENCYKLOPEDIA ZDROWIA
- Liczba stron: 32
- Rok wydania: 2011
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
2,53złCena detaliczna: 3,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 2,53 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.