KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki French Regional Breads

French Regional Breads

  • ISBN: 9782353402779
  • EAN: 9782353402779
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Gourcuff Gradenigo
  • Format: 22.0x28.0cm
  • Język: angielski
  • Liczba stron: 208
  • Rok wydania: 2024
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 144,61
     zł
    Cena detaliczna:  179,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 144,61
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
The Parisian baguette, crisp, golden and fragrant, is the best known and most iconic of all French loaves. But every region of France, and virtually every town and village, boasts its local speciality. The range of French regional breads is vast. For a true appreciation of these breads in all their rich variety, we can do no better than listen to the words of those who bake them. It is these craft bakers from all over France who lie at the heart of this book.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj