Free Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru
-
Autor: Rosella Venezia Gabila Gerardi
- ISBN: 978-83-7971-800-9
- EAN: 9788379718009
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Jedność
- Format: 255x195x25mm
- Język: polski
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2017
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
19,25złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,44 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości „free” nie były tak smaczne!
Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają słodkości
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci