KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Encyklopedia gotowania najlepsze przepisy na ryby

Encyklopedia gotowania najlepsze przepisy na ryby

  • Autor: praca zbiorowa
  • ISBN: 9788378396413
  • EAN: 9788378396413
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Prószyński Media
  • Format: 14.1x20.2
  • Język: polski
  • Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
  • Liczba stron: 176
  • Rok wydania: 2013
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Średnia ocena: 1,00 (1)
  • 7,57
     zł
    Cena detaliczna:  10,99 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,57
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
O zaletach ryb można pisać nieskończenie. Ich wartości odżywcze są nie mniejsze niż mięs, a często je przewyższają; stanowią bowiem świetne źródło wysokowartościowego, łatwo przyswajalnego białka, zawierają wiele cennych składników mineralnych – żelazo, wapń, fosfor, miedź, magnez, potas, jod – i sporo witamin z grupy B oraz witaminy A i D. Potrawy z nich należą do lekkostrawnych i niskokalorycznych, a według światowej dietetyki zalicza się je (szczególnie ryby morskie) do najzdrowszych pokarmów człowieka, dlatego proponujemy ponad 160 przepisów na smaczne i zdrowe dania z ryb i owoców morza
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj