KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

  • Autor: praca zbiorowa
  • ISBN: 9788379611539
  • EAN: 9788379611539
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Prószyński Media
  • Format: 14.0x20.0cm
  • Język: polski
  • Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
  • Liczba stron: 176
  • Rok wydania: 2015
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 8,26
     zł
    Cena detaliczna:  11,99 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,26
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Najlepsze przepisy na dania mięsne w zestawach z warzywami, ziemniakami czy kaszami, propozycje dań mięsnych na święta i na co dzień. Ziemniaki, warzywa i kotlet to nadal najczęstszy zestaw obiadowy w wielu domach. Na święta pozwalamy sobie na pewną odmianę, serwujemy wówczas pieczoną kaczkę, gęś, cielęcinę lub wieprzowinę. Coraz częściej rezygnujemy z wieprzowiny, której wartości zdrowotne znajdują się pod lupą dietetyków, na rzecz innych rodzajów mięs – sięgamy po dania z kaczki, gęsi czy kurczaka. Pamiętając o tym, proponujemy Państwu książkę, w której zebraliśmy – najlepsze naszym zdaniem sprawdzone dania z mięs – takie, które sprawdzą się na święta i na co dzień, ale również dania znacznie mniej kaloryczne. Różne mięsa i mięsiwa – pieczone, gotowane, smażone, na zimno – w sumie 160 sprawdzonych przepisów. Znajdą tu coś dla siebie zwolennicy tradycyjnej polskiej kuchni, ale również osoby propagujące zdrowy tryb życia i wybierające dania mniej kaloryczne. Smacznego.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj