Encyklopedia domowych wyrobów
Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło
-
Autor: Opracowanie zbiorowe
- ISBN: 978-83-7845-745-9
- EAN: 9788378457459
- Oprawa: twarda
- Wydawca: SBM
- Format: 290x215x40mm
- Język: polski
- Seria: TWOJA KUCHNIA
- Liczba stron: 448
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
44,32złCena detaliczna: 79,95 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,32 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Samodzielne wytwarzanie jedzenia powraca do łask! Powodem nie jest tylko i wyłącznie nostalgiczne wspomnienie smaków i zapachów dzieciństwa, ale też, jeśli nie przede wszystkim, coraz bardziej zmodyfikowana żywność. Ponad wypieczony w domu chleb czy zamarynowane warzywa nie ma nic zdrowszego i pewniejszego. I o tym właśnie jest niniejsza książka. Wiadomości na temat wypieku pieczywa, produkcji kiełbas, wędlin, nabiału, dżemu i przetworów z warzyw nawołują do zdrowszego oraz bardziej odpowiedzialnego trybu życia. Czytelnicy na deser dostaną przepisy na likiery, wina, samogon i domowe nalewki.