KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Encyklopedia domowych wyrobów

Encyklopedia domowych wyrobów

Chleb. Wędliny. Dżemy. Soki. Nalewki. Samogon. Wina. Przetwory z warzyw. Sery. Jogurty. Masło

  • Autor: Opracowanie Zbiorowe
  • ISBN: 9788378457459
  • EAN: 9788378457459
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: SBM
  • Format: 20.6x28.3cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 448
  • Rok wydania: 2014
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 58,76

     zł

    79,95 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Samodzielne wytwarzanie jedzenia powraca do łask! Powodem nie jest tylko i wyłącznie nostalgiczne wspomnienie smaków i zapachów dzieciństwa, ale też, jeśli nie przede wszystkim, coraz bardziej zmodyfikowana żywność. Ponad wypieczony w domu chleb czy zamarynowane warzywa nie ma nic zdrowszego i pewniejszego. I o tym właśnie jest niniejsza książka. Wiadomości na temat wypieku pieczywa, produkcji kiełbas, wędlin, nabiału, dżemu i przetworów z warzyw nawołują do zdrowszego oraz bardziej odpowiedzialnego trybu życia. Czytelnicy na deser dostaną przepisy na likiery, wina, samogon i domowe nalewki.

 

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj