Enc. gotowania 05/2014. Najlepsze przepisy na...
Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
-
Autor: OPRACOWANIE ZBIOROWE
- ISBN: 978-83-7961-005-1
- EAN: 9788379610051
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Prószyński Media
- Format: 14,2x20,2 cm
- Język: polski
- Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
- Liczba stron: 176
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
7,23złCena detaliczna: 11,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,23 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Naleśniki delikatne, cienkie, a może z owocami? A jeśli omlet – to puszysty, miękki i grubiutki. Lubimy naleśniki i omlety, czasem naleśniki przerabiamy na krokiety, czasem jemy na słodko, a innym razem z nadzieniem wytrawnym lub pikantnym. Zawsze jednak smakują pysznie. Naleśniki i omlety dają wiele możliwości smakowych. W tej książce mamy 160 propozycji na dania, w których podstawą są naleśniki i omlety. Znajdą tu Państwo przepisy na najróżniejsze ciasta naleśnikowe, a także niepowtarzalne farsze. Nie poprzestaliśmy na szpinaku i serze. Proponujemy naleśniki z kapustą, wątróbką czy kaszą gryczaną. Wiele z nich można również wykorzystać do przygotowania pierogów. Podobnie rzecz się ma z omletami. Podpowiadamy, jak je przygotować i co do nich dodać.