KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki East

East

120 Vegetarian and Vegan recipes from Bangalore to Beijing

  • Autor: Sodha Meera
  • ISBN: 9780241387566
  • EAN: 9780241387566
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Penguin Books
  • Format: 19.5x25.5cm
  • Język: angielski
  • Liczba stron: 304
  • Rok wydania: 2019
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 90,10
     zł
    Cena detaliczna:  111,30 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 90,10
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Modern, vibrant, fuss-free food made from British ingredients but with an Eastern slant, East is a must-have whether you're vegan, vegetarian, or simply want to eat more delicious meat-free food. Drawing from her 'New Vegan' Guardian column, Meera Sodha's stunning new collection also features plenty of brand-new recipes inspired by a wide range of Asian cuisines. There are noodles, curries, rice dishes, tofu, salads, sides and sweets, all surprisingly easy to make and bursting with exciting flavours. Taking you from India to Indonesia, Singapore to Japan, by way of China, Thailand, and Vietnam, East will show you how to whip up a chard potato and coconut curry and a swede laksa; how to make Kimchi pancakes, delicious dairy free black dal, and chilli tofu. There are sweet potato momos for snacks and unexpected desserts like salted miso brownies and a no-churn Vietnamese coffee ice-cream. Praise for Fresh India, winner of the Observer Food Monthly's Best New Cookbook Award 2017 'Terrific, flaunting how rich and resourceful vegetarian cooking can be' Sunday Times 'An unbridled joy' Nigel Slater 'The tastiest, liveliest, spice-infused fare this side of the Sabamarti river' Guardian
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj