Dziczyzna. Porady dla smakoszy
-
Autor: Renate Kissel Arnim Basche
- ISBN: 8321343761
- EAN: 9788321343761
- Oprawa: oprawa twarda
- Wydawca: Arkady
- Format: 31x23 cm
- Liczba stron: 172
- Rok wydania: 2008
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
38,17złCena detaliczna: 59,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,17 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Pięknie wydana, w twardej oprawie, bogato ilustrowana książka kucharska z przepisami na potrawy z dziczyzny, lecz nie tylko.
Oprócz przepisów na potrawy z dzika, sarny, zająca, czy bażanta autorzy przygotowali też mnóstwo przepisów na wyborne dodatki do dziczyzny, np. chleb razowy z ziarnami oraz desery z dodatkami pochodzącymi z runa leśnego.
Zawiera kilkaset wspaniałych fotografii dzikiej zwierzyny, ptactwa itp.
Autorzy omawiają też historię myślistwa, poszczególne gatunki zwierząt łownych i sposoby sprawiania upolowanej zwierzyny. Doskonałym uzupełnieniem książki jest małe ABC języka myśliwych oraz polski kalendarz myśliwski.
Doskonały pomysł na prezent dla każdego myśliwego i/lub jego żony!
Oprócz przepisów na potrawy z dzika, sarny, zająca, czy bażanta autorzy przygotowali też mnóstwo przepisów na wyborne dodatki do dziczyzny, np. chleb razowy z ziarnami oraz desery z dodatkami pochodzącymi z runa leśnego.
Zawiera kilkaset wspaniałych fotografii dzikiej zwierzyny, ptactwa itp.
Autorzy omawiają też historię myślistwa, poszczególne gatunki zwierząt łownych i sposoby sprawiania upolowanej zwierzyny. Doskonałym uzupełnieniem książki jest małe ABC języka myśliwych oraz polski kalendarz myśliwski.
Doskonały pomysł na prezent dla każdego myśliwego i/lub jego żony!