KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Drób. Sposoby przyrządzania

Drób. Sposoby przyrządzania

  • ISBN: 978-83-8244-026-3
  • EAN: 9788382440263
  • Oprawa: miękka
  • Wydawca: Graf-ika
  • Format: 240x165x5mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 40
  • Rok wydania: 2021
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 11,15
     zł
    Cena detaliczna:  18,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,15
x
x
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj