Domowe wędliny E. Kiewnarska
Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa
-
Autor: Kiewnarska Elżbieta
- ISBN: 978-83-66617-05-6
- EAN: 9788366617056
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Graf-ika
- Format: 240x145x4mm
- Język: polski
- Liczba stron: 32
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
11,13złCena detaliczna: 18,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,13 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.