Dieta w chorobach trzustki – co jeść, a czego unikać. 130 przepisów na dania, które wzmocnią Twoją trzustkę
- ISBN: 978-83-8168-650-1
- EAN: 9788381686501
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Vital
- Format: 220x130mm
- Język: polski
- Liczba stron: 132
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
34,66złCena detaliczna: 59,50 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,06 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Z tej książki dowiesz się, jak dzięki odżywianiu zregenerować i wspomóc pracę trzustki. Odkryjesz, co możesz jeść, a czego nie w przewlekłym czy ostrym zapaleniu trzustki, a także w problemach występujących po operacji trzustki. Poznasz, jakie są objawy chorej trzustki i otrzymasz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Autorzy, lekarze, dietetycy i nauczyciele żywienia oferują wysokoenergetyczne przekąski, pożywne zupy i proste dania główne. Prezentują nowe odkrycia medycyny żywieniowej i udzielają rad, jak złagodzić objawy za pomocą indywidualnego jadłospisu. Prezentują ponad 130 przepisów na dobrze tolerowane dania. Najlepsza dieta, która zregeneruje i zadba o Twoją trzustkę.