Dieta Raw Food - uszkodzone
-
Autor: Maciej Szaciłło Karolina Szaciłło
- ISBN: 9788381320276
- EAN: 2017660036674
- Oprawa: broszurowa
- Wydawca: Zwierciadło
- Format: 16,5x22 cm
- Liczba stron: 224
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
39,90zł
oferta wyprzedażowa - książki są delikatnie uszkodzone, delikatnie uszkodzone okładki, porysowane, zbite rogi, zagięte rogi
Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego – każdy, kto zastosował „surową” dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również możesz osiągnąć taki stan dzięki książce Dieta Raw Food. Przepisy, które w niej znajdziesz są: szybkie – oparte na surowych, łatwo dostępnych składnikach, zdrowe – dostarczają organizmowi bomby witaminowej, mineralnej i całej gamy antyoksydantów. Oczyść swój organizm po ciężkim jesienno-zimowym menu! W książce Dieta Raw Food znajdziesz: · 20-dniowe witariańskie menu. · 80 autorskich przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje oraz desery. · Kompleksowy plan oczyszczania organizmu. · Wskazówki, jak przygotować do „surowej” odnowy swoje ciało, spiżarnię oraz kuchnię. · Proste techniki medytacji, ćwiczenia oddechowe, wspomagające oczyszczanie zabiegi olejowe oraz kąpiele. Założenia Diety raw food powstały już w latach 30. XX w. w Stanach Zjednoczonych. Jednak prawdziwy „raw food’owy” boom przypadł na końcówkę XX w. Ludzie dostrzegli zalety prostego naturalnego jedzenia, które nie jest mrożone, ani też poddane procesowi obróbki termicznej powyżej 47°C. Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Wiele osób, chcąc zastosować dietę raw food, sądzi, że opiera się ona wyłącznie na sałatkach i owocowo-warzywnych koktajlach. To dla nich przygotowaliśmy 80 przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje, desery, a nawet pieczywo. Nie jest to model długoterminowego odżywiania dla każdego, ale doskonały sposób na oczyszczenie organizmu ciepłą wiosną lub latem… Karolina i Maciej Szaciłło Karolina i Maciej Szaciłło - eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Maciej od lat gotuje w lubianych programach telewizyjnych. Autorzy popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Jem (to co) kocham i chudnę, Zdrowa tarczyca (Wydawnictwo Zwierciadło).