KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

  • Autor: Hamelman Jeffrey
  • ISBN: 9788378819288
  • EAN: 9788378819288
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: W.A.B.
  • Format: 19.5x24.0cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 478
  • Rok wydania: 2013
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 44,02

     zł

    59,90 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego ,,biblię"" - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj