 
    Atlas warzyw
- 
                        Autor: Gawłowska Agnieszka
- ISBN: 978-83-8059-457-9
- EAN: 9788380594579
- Oprawa: twarda
- Wydawca: SBM
- Format: 250x175x25mm
- Język: polski
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
- 
                    
                    Brak ocen
- 
                    17,25złCena detaliczna: 29,95 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,25 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis bez warzyw. Zjadane jako przekąska, danie główne, w postaci koktajli, jako składnik ciast służą naszemu organizmowi bardziej niż jesteśmy w stanie to sobie wyobrazić. Oprócz rodzimych kapust, pomidorów, ogórków, czy kalafiorów coraz większe uznanie zyskują awokado, bataty, a także skorzonera, portulaka i inne, z którymi można się zetknąć w kuchniach egzotycznych krajów. Atlas zawiera opisy 100 gatunków warzyw z całego świata. Przydatnym informacjom towarzyszą zdjęcia, które ułatwią ich rozpoznanie oraz zainspirują do odkrywania nowych smaków
        
     
