50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym
-
Autor: Michel Montignac Suzy Montignac
- ISBN: 978-83-88108-34-1
- EAN: 9788388108341
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Artvitae
- Format: 16,5x21 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2012
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
23,74złCena detaliczna: 36,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,74 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac.
Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych.
Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie.
Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.