130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznym. Zdrowe i proste gotowanie, które utrzymuje prawidłowy poziom glukozy we krwi i dobre zdrowie
nowość
-
Autor: Natalia Dolata
- ISBN: 978-83-8429-070-5
- EAN: 9788384290705
- Oprawa: miękka
- Wydawca: VITAL /STUDIO ASTROPSYCHOLOGII/
- Format: 205x145mm
- Rok wydania: 2025
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
45,42złCena detaliczna: 74,70 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,42 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Jak zdrowo gotować z sezonowych warzyw i owoców? Kulinarne doświadczenia z sezonowymi produktami to prawdziwa uczta dla zmysłów. Wraz z nadejściem każdej pory roku pojawiają się unikalne owoce i warzywa, które nie tylko ożywiają smak potraw, ale także dostarczają organizmowi niezbędnych składników odżywczych. Jakie są zatem najpopularniejsze i najbardziej wartościowe sezonowe warzywa i owoce? Jak zdrowo gotować z takich sezonowych składników? Twoim przewodnikiem po kulinarnym świecie wykorzystania sezonowych skarbów niech stanie się ta pełna inspiracji książka kucharska. Stworzyła ją Natalia Dolata, autorka znana z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików. Poznaj i wykorzystaj w swojej diecie unikalne aromaty każdej pory roku Jedną z głównych zalet korzystania z sezonowych produktów jest ich niepowtarzalny smak. Sezonowe owoce i warzywa zbierane w odpowiednim czasie są pełne intensywnych aromatów, które zdecydowanie wyróżniają serwowane potrawy. Dodatkowo sezonowe produkty są zazwyczaj bardziej świeże i wartościowsze niż ich odpowiedniki dostępne poza sezonem. Korzystanie z tych składników w diecie zapewnia dostęp do bogactwa witamin, minerałów i przeciwutleniaczy. Ta książka zawiera aż 130 prostych przepisów na sezonowe dania. Oferuje więc możliwość eksploracji unikalnych smaków, które podbiją podniebienie, a także dostarczą kulinarnej przyjemności tobie i twoim bliskim.