KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze

Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze

Le Cordon Bleu

  • ISBN: 978-83-8144-792-8
  • EAN: 9788381447928
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Jedność
  • Format: 305x294 mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 320
  • Rok wydania: 2021
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 65,44
     zł
    Cena detaliczna:  119,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,44
x
x

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

Odbiorcy:

- osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo

- wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych

- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:

- zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

- wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami

- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj