Dobre Książki

Na kiełki

Por na kiełki 1g Vilmorin

4,73 zł 3,49 zł


Por na kiełki 1g Vilmorin Wypłukane nasiona zalać w wyparzonym słoiku na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie wodę należy zalać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe, nienasłonecznione miejsce. Przepłukiwać i zlewać wodę, co najmniej 2 razy dziennie. Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia. Przeznaczenie: Idealne jako dodatek do dań głównych, sałatek i kanapek. Warunki: Kiełki pora mają właściwości bakteriobójcze i obniżają poziom złego cholesterolu.
Gorczyca na kiełki 20g Vilmorin

3,77 zł 2,90 zł


Gorczyca na kiełki 20g Vilmorin Kiełki gorczycy zawierają bardzo dużo białka, witamin i związków mineralnych niezbędnych dla organizmu. Wypłukane nasiona należy wsypać do wyparzonego wcześniej słoika i zalać letnią, przegotowaną wodą. Odstawić na kilka godzin. Następnie wylać wodę, przepłukać nasiona, nakryć słoik gazą i odstawić w ciepłe miejsce. Kiełki gorczycy należy przepłukiwać co najmniej 2 razy dziennie. Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia. Kiełki gorczycy są idealnym dodatkiem do dań głównych, sałatek i kanapek.
  • Poprzednia

  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka