Dobre Książki

Kategorie

Wędzenie dla smakoszy

Wędzenie dla smakoszy

  • Autor: Cosima Bellersen Quirini
  • Format: 22.6x16.4
  • ISBN: 9788379932825
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Wydawca: Rea
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 27,04

     zł

    34,90 zł

x
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze! Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach – Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować. • Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco? • Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić? • Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki. Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!

----------------------------

----------------------------

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka