Dobre Książki

Kategorie

Wędzenie dla smakoszy

Wędzenie dla smakoszy

  • Autor: Cosima Bellersen Quirini
  • Format: 22.6x16.4
  • ISBN: 9788379932825
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Wydawca: Rea
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 27,04

     zł

    34,90 zł

x
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze! Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach – Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować. • Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco? • Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić? • Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki. Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!
*
* wyłącznie do wiadomości księgarni - nie będzie widoczny przy recenzji
ocena:*
*
* - pola wymagane

----------------------------

----------------------------

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE