Dobre Książki

Kategorie

Tabele składu i wartości odżywczej żywności

Tabele składu i wartości odżywczej żywności

  • Autor: Irena Nadolna , Beata Przygoda , Krystyna Iwanow
  • ISBN: 8320031125
  • Oprawa: twarda
  • Format: 21x295
  • Liczba stron: 672
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 169,65

     zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości kilkudziesięciu składników odzywczych, takich jak białko ogółem, zwierzęce i roślinne, tłuszcz, cholesterol, węglowodany, sacharoza, laktoza, skrobia, błonnik pokarmowy, kwasy tłuszczowe nasycone, jednonienasycone i wielonienasycone, aminokwasy, wybrane składniki mineralne i witaminy w produktach spożywczych i potrawach oraz receprtury potraw.

*
* wyłącznie do wiadomości księgarni - nie będzie widoczny przy recenzji
ocena:*
*
* - pola wymagane

----------------------------

----------------------------

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE