Dobre Książki

Kategorie

Tabele składu i wartości odżywczej żywności

Tabele składu i wartości odżywczej żywności

  • Autor: Irena Nadolna , Beata Przygoda , Krystyna Iwanow
  • ISBN: 8320031125
  • Oprawa: twarda
  • Format: 21x295
  • Liczba stron: 672
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 169,65

     zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości kilkudziesięciu składników odzywczych, takich jak białko ogółem, zwierzęce i roślinne, tłuszcz, cholesterol, węglowodany, sacharoza, laktoza, skrobia, błonnik pokarmowy, kwasy tłuszczowe nasycone, jednonienasycone i wielonienasycone, aminokwasy, wybrane składniki mineralne i witaminy w produktach spożywczych i potrawach oraz receprtury potraw.

----------------------------

----------------------------

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka